Strona główna
wstecz
do góry
Notes
Drukuj
restauracje    kawiarnie    bary    puby    pizzerie    karczmy    herbaciarnie    cukiernie    winiarnie    catering    organizacja imprez   
 

Kawiarnia "Coffeina"

polski english german italiano français český Русский язык українська мова
Miasto        
Rodzaj oferty  
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Dodaj nowy lokal
Aktualności
Forum
Informacje
Subskrypcja
Partnerzy
Kontakt
Strona główna > Szczytno > Kawiarnie > Kawiarnia "Coffeina" > Opinie naszych klientów
Hotelisko.pl - najlepsze noclegi i hotele

Kawiarnia "Coffeina"

ul. Odrodzenia 36
12-100 Szczytno
Województwo warmińsko-mazurskie
Telefon  48 89 623 19 97
 
Średnia ocena : Średnia ocena : 3/5Średnia ocena : 3/5Średnia ocena : 3/5 Ilość opinii : 9
Opinie naszych klientów

Opinie naszych klientów

Robert Ocena : Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5 (5/5)Dodano : 2012-08-12 11:15:28
Opinie naszych klientówByłem z grupką przyjaciół w sobotę i obsługiwała nas taka śliczna Pani o blond włosach. Z wrażania zpomniałem zapłacić mimo że lód do mineralki przyniosła mi jak już wszystko wypiłem. I nawet nie wiem jak ma na imię :(
klient Ocena : Ocena : 2/5Ocena : 2/5 (2/5)Dodano : 2012-03-17 13:01:36
Opinie naszych klientówKelnerki są okropne ! siedzą naburmuszone że muszą pracować, byłam raz z koleżanką i zamówiłysmy desery lodowe byly 4 kelnerki i żadna nie raczyła nam podac tego, nawet nic nie powiedziały ze deser gotowy... brak słów od tamtej pory tam nie byłam i się już więcej nie wybieram .
klient rozczarowany Ocena : Ocena : 3/5Ocena : 3/5Ocena : 3/5 (3/5)Dodano : 2011-08-25 23:33:10
Opinie naszych klientówWnętrze kiczowate, "wiejskie", mało przytulne, kibelek beznadziejny, niespełniający przepisów, zimno latem bo schładzacz smrodka czyli tzw.klimatyzator gwiżdze po plecach, zimno zimą bo przedsionka brak, kurtyna powietrzna jest ozdobą, a ogrzewanie kosztuje, obsługa niemrawa i bez życia, brak możliwości płatności kartą, (katastrofa), ceny wysokie rodem z warszawy albo innego miasta, choć należy przyznać, że kawa bardzo dobra. kiepsko z czasem otwarcia-na załatwianie "biznesów" się nie nadaje.
marta kajka Ocena : Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5 (5/5)Dodano : 2011-08-21 13:36:24
Opinie naszych klientówNie wiem dokładnie jak jest teraz, ale dwa czy trzy lata temu wstąpiłam tam żeby zamówić stolik na urodziny mojego chłopaka, kelnerki były bardzo miłe omówiłam z nimi co mają podac i w jakiej kolejności. Nie prosiłam o dodatkowy wystrój stolika. Kiedy przyszłam już z solenizantem miło się zaskoczyłam dziewczyny prześlicznie ozdobiły stolik i krzesełka, spisały się na medal. Zawsze będę miło wspominać tę kawiarnię:)

Zawsze ktoś może mieć gorszy dzień:)
wuchta ze Szczytna Ocena : Ocena : 3/5Ocena : 3/5Ocena : 3/5 (3/5)Dodano : 2010-06-30 12:05:36
Opinie naszych klientówZmieńcie kelnerki, bo wam popsują opinie... a może one tylko dla młodych są oschłe i naburmuszone.
taka obsługa psuje klimat !!!
maKumby Ocena : Ocena : 2/5Ocena : 2/5 (2/5)Dodano : 2010-06-30 12:02:01
Opinie naszych klientówIlekroć wstępuję do tej kawiarni przechodzi mnie dreszcz. Obsługa w ogóle się nie uśmiecha, nie wie co ma robić. Czasami mam wrażenie, że te dziewczyny pracują za karę... Zaczyna się od podawania karty menu... oschle, bez przejawów sympatii, potem czekasz na to , aż ktoś podejdzie. Potrzebujesz więcej czasu, kelnerki studzone tym, ze musiały podejść odchodzą ponownie przytłoczone nawałem zajęć.
Atmosfera pochodzi od osób które obsługują... dlatego też apeluję... dziewczyny trochę życia i UŚMIECHU !!!
Piotr Ostoja Ocena : Ocena : 3/5Ocena : 3/5Ocena : 3/5 (3/5)Dodano : 2009-03-06 15:16:35
Opinie naszych klientówBardzo staranne wykonanie dobrze i z wyczuciem zaprojektowanego nowoczesnego wnętrza, które sprawia, że od momentu wejścia wchłonięci zostajemy i wczuwamy się w klimat miejsca. Wystrój oszczędny w prostocie swoich form zwraca uwagę swoją elegancją. Dotyczy to zarówno większych elementów zabudowy i mebli, jak i detali (np. oświetlenie). Niezależnie od rodzaju i ilości zaserwowanej nam konsumpcji, miło jest spędzić w Coffeinie kwadrans na kawę, a jeszcze lepiej dwa lub trzy :-)
Izabela Rzepecka Ocena : Ocena : 4/5Ocena : 4/5Ocena : 4/5Ocena : 4/5 (4/5)Dodano : 2008-12-08 17:54:36
Opinie naszych klientówbardzo dobra kawiarnia, najlepsza w okolicy. Wystrój wnętrza bardzo mi się podobał
Magda Ocena : Ocena : 3/5Ocena : 3/5Ocena : 3/5 (3/5)Dodano : 2008-10-16 12:42:57
Opinie naszych klientówWitam
W okresie letnim przebywałam w Szczytnie byłam nie raz w lokalu coffeina. Lokal super urządzony fajnie skonstruowana karta menu, ale niestety kadra całkowicie niewyuczona co i jak powinna robić a przy tym w sprzedaży doskonała kawa illy - niestety pracownicy nie potrafią parzyć kawy podają okropną spaloną kawę. Do tego absolutnie nikt nie potrafi ubić porządnie piany do capuccino wstyd .
Strony : 1
powrót do lokalu  powrót do lokalu   dodaj nową opinię  dodaj nową opinię
Szczytno «
Restauracje «  
polska  «    
Kawiarnie «  
Bary «  
Puby «  
Pizzerie «  
Karczmy «  
Herbaciarnie «  
Cukiernie «  
Winiarnie «  
Catering «  
Hotele «  
Zobacz także «
ostatnio dodane «  
rabaty «  
imprezy «  
Reklama 

Reklama

Polecamy i patronujemy targom Gastro-Hotel
Gastro Hotel