Strona główna
wstecz
do góry
Notes
Drukuj
restauracje    kawiarnie    bary    puby    pizzerie    karczmy    herbaciarnie    cukiernie    winiarnie    catering    organizacja imprez   
 

Pizzeria "Piramida"

polski english german italiano français český Русский язык українська мова
Miasto        
Rodzaj oferty  
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Najlepsze restauracje
Dodaj nowy lokal
Aktualności
Forum
Informacje
Subskrypcja
Partnerzy
Kontakt
Strona główna > Przemyśl > Pizzerie > Pizzeria "Piramida" > Opinie naszych klientów
Hotelisko.pl - najlepsze noclegi i hotele

Pizzeria "Piramida"

ul. 3 Maja 16
37-700 Przemyśl
Województwo podkarpackie
Telefon  48 16 670 99 00
Fax  48 16 670 99 00
 
Średnia ocena : Średnia ocena : 3/5Średnia ocena : 3/5Średnia ocena : 3/5 Ilość opinii : 8
Opinie naszych klientów

Opinie naszych klientów

Kowalski Ocena : Ocena : 1/5 (1/5)Dodano : 2012-06-09 17:06:39
Opinie naszych klientówpersonel -porażka,zamówiłam pizze na telefon , zapomnieli wysłać i potem aroganckie ,bezczelne zachowanie panienki. Żenada,odradzam
Czarna i Ruda Ocena : Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5 (5/5)Dodano : 2011-12-12 16:06:15
Opinie naszych klientówPizza była pyszna. Wiadomo, robił ją Bartuś, haha, poozdrówki.
MIROMISIEK Ocena : Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5 (5/5)Dodano : 2011-07-19 12:38:41
Opinie naszych klientówJadam bardzo często w tym lokalu i nie mam żadnych zastrzeżeń, pizza w porównaniu do innych pizzerii w mieście to wypas, pizza na grubym cieście, sporo składników i sera nie żałują, shoarma na wysokim poziomie, jedząc tam często udało mi się podglądnąć kucharza i mięso przyrządzane na świeżo i co najważniejsze na grillu a nie z mikrofali. ogólna opinia jest mega pozytywna, a i o czym należy wspomnieć to że lokal jest klimatyzowany, a to duży plus!! NIE JESTEM ANI WłAśCICIELEM ANI PRACOWNIKIEM, KTóRY MIAłBY INTERES ABY NAPISAć TAK POZYTYWNą OPINIę I NIE WYDAJE OPINI PO JEDNEJ WIZYCIE, KTóRA MOGłABYBYć NIE ADEKWATNA DO FAKTYCZNEGO STANU...
Niezadowolony klient Ocena : Ocena : 1/5 (1/5)Dodano : 2011-07-10 20:02:22
Opinie naszych klientówPrzemyska próba podrobienia sharomy serwowanej w sphinxie. Pita jest niezjadliwa, sałatka na odwal sie zrobiona ale świeża, czego nei można powiedzieć o mięsie które jest żylaste ponieważ właściciel kupuje syf by zaoszczędzic trochę pieniędzy, mięso jest odgrzewane, czas oczekiwania na zamówienie 30 minut, ale tak jak napisałem, takie firmy powinny być zamykane najzwyczajniej w swiecie dlatego że niemiłosierny syf serwują z przeterminowanych składników. PIZZA podobnie. odradzam, lepiej zjeść już kanapke w domu niż wydać pieniążki na to jedzenie. Swoją drogą polecam restauracje NA GÓRCE jest dosyć drogo jednak właściciel pilnuje tego by zawsze były świeże składniki, a swoją drogą to nigdzie tak dobrze nie zjadłem jak tam a jadam po restauracjach 3-4 razy w Tygodniu.
Zawiedziona Ocena : Ocena : 2/5Ocena : 2/5 (2/5)Dodano : 2011-01-11 18:05:50
Opinie naszych klientówJestem zawiedziona i oburzona. Kilka minut temu odebrałam pizzę, która:
a) była z mięsem, chociaż wyraźnie mówiłam, przez telefon, że ma być tylko z serem (jestem wegetarianką!)
b) miała podejrzany ser
c) po prostu ohydna
:/
katti Ocena : Ocena : 3/5Ocena : 3/5Ocena : 3/5 (3/5)Dodano : 2010-02-16 17:22:43
Opinie naszych klientówLubie tam chodzić ale faktycznie duże ceny mało jedzenia.
Stały klient Ocena : Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5Ocena : 5/5 (5/5)Dodano : 2009-12-31 00:35:15
Opinie naszych klientówPizzeria świetna. Miła obsługa, pyszne jedzenie. Przyjemny klimacik. Nie trzeba długo czekać na pizzę, a sos czosnkowy jest suuuper :) (trzeba 1 zeta dopłacić, ale to jeszcze nie fortuna przecież :D).
klientka Ocena : Ocena : 2/5Ocena : 2/5 (2/5)Dodano : 2009-06-20 18:23:30
Opinie naszych klientówDania dla klientów, którzy lubią dobrze zjeść, ale w bardzo małych ilościach, zestaw super piramida - 32,50 - 200g mięsa i 150g frytek (chyba nie wg polskich miar) -porażka. smak super, niestety zanim człowiek się rozpędzi to się jedzonko skończy. Radzę dobrze sprawdzać, zwłaszcza przy daniach na wynos.
Strony : 1
powrót do lokalu  powrót do lokalu   dodaj nową opinię  dodaj nową opinię
Przemyśl «
Restauracje «  
międzynarodowa  «    
polska  «    
staropolska  «    
Kawiarnie «  
Bary «  
Puby «  
Pizzerie «  
Karczmy «  
Herbaciarnie «  
Cukiernie «  
Winiarnie «  
Catering «  
Hotele «  
Zobacz także «
ostatnio dodane «  
rabaty «  
imprezy «  
Reklama 

Reklama

Polecamy i patronujemy targom Gastro-Hotel
Restauracja Halka Zakopane